top of page
Kutia2.jpg

Inspire you by MGrieL

е изключителен дамски парфюм с най-висок клас съставки! Създаден по технология на отлежаване,  всеки от компонентите е естествен и гарантира издръжливост. Аромат на свежа мента и екзотичен франжипани, комбиниран с мускус, се слива с кожата ви и допълва чувствената есенция. Съставките са изработени от натурални масла с доказано световно качество. Това е БИО парфюм от серията "Четири елемента" - първият за България Био парфюм, който гарантира безопасност за вас и околната среда. Стъклената бутилка позволява да се презарежда с лекота, като същевременно се запазва качеството на съдържанието й и след това може да бъде предоставена за рециклиране.


Връхни нотки - мента, евкалипт
Сърдечни нотки - франжипани, бели средиземноморски цветя
Базови нотки - ванилия, мускус

ALCOHOL, GLYCERIN, MINT ORGANIC OIL,  FRANGIPANI OIL, FLOWERS ORGANIC OIL, MUSC OIL, VANILLA OIL, AQUA, CITRONELLOL, GERANIOL, COUMARIN, ALPHA ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL

30мл.

Съхранявайте на тъмно и хладно място с температура под 25 градуса. При продължителна директна светлина течността придобива лек златист цвят поради липсата на допълнителни консерванти и стабилизатори. Това не намалява качествата на аромата, но правилното съхранение гарантира неговата трайност.
Оценка от експерта проф. Ада Байнова:
22.10.2019 г
Оценката на безопасността е извършена в съответствие с изискванията на Регламент (ЕО) (1223/2009).
Въз основа на наличната информация за въздействието върху здравето на INSPIRE YOU ПАРФЮМ и неговите съставки, той се счита за безопасен за потребителите, когато се използва при нормални и разумно предвидими условия. Не съдържа съставки от генетично модифицирани организми и наноматериали. Не съдържа компоненти, класифицирани като канцерогени, мутагени и токсични за репродукцията (CMR) от категории 1A, 1B и 2 съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 и Регламент (ЕО) № 487/2013.
Продуктът е регистриран по всички стандарти за вида си в ЕС.

CPNP - 3188253


Дръжте далеч от деца

Цена - 55.00лв.

Натурални Био парфюми за жени Натурални парфюми за мъже.

Козметика за жени, Био козметика, българска козметика.

_DSC7612q.jpg
bottom of page