top of page
The four elements33.jpg

Morning dew by MGrieL

е изключителен дамски парфюм с най-висок клас съставки! Създаден по технология на отлежаване, всеки от компонентите е естествен и гарантира издръжливост. Аромат на деликатна момина сълза, комбиниран с мускус и екзотични подправки, се слива с кожата ви и допълва чувствената есенция. Съставките са изработени от натурални масла с доказано световно качество. Това е първият БИО парфюм за България, който гарантира безопасност за вас и околната среда. Стъклената бутилка позволява да се презарежда с лекота, като същевременно се запазва качеството на съдържанието й и след това може да бъде предоставена за рециклиране.


Връхни нотки - момина сълза
Сърдечни нотки - екзотични подправки, черен кардамон, ванилия
Базови нотки - Бял мускус


Ingredients: ALCOHOL, AQUA, GLYCERIN, LILLY OF THE VALLEY ORGANIC FLOWER OIL, BLACK CARDAMOM SEED ORGANIC OIL, MUSK OIL, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT OIL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL BENZOATE, EUGONOLYCONOLYCONOLY
45 ml

Съхранявайте на тъмно и хладно място с температура под 25 градуса. При продължителна директна светлина течността придобива лек златист цвят поради липсата на допълнителни консерванти и стабилизатори. Това не намалява качествата на аромата, но правилното съхранение гарантира неговата трайност.
Оценка от експерта проф. Ада Байнова:
12 юни 2019 г
Оценката на безопасността е извършена в съответствие с изискванията на Регламент (ЕО) (1223/2009).
Въз основа на наличната информация за въздействието върху здравето на ПАРФЮМА СУТРИННА РОСА и неговите съставки, той се счита за безопасен за потребителите, когато се използва при нормални и разумно предвидими условия. Не съдържа съставки от генетично модифицирани организми и наноматериали. Не съдържа компоненти, класифицирани като канцерогени, мутагени и токсични за репродукцията (CMR) от категории 1A, 1B и 2 съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 и Регламент (ЕО) № 487/2013.
Продуктът е регистриран по всички стандарти за вида си в ЕС

CPNP -3081064.

Дръжте далеч от деца.

Цена - 45.00лв.

Натурални Био парфюми за жени Натурални парфюми за мъже.

Козметика за жени, Био козметика, българска козметика.

bottom of page