top of page
KUTIA.jpg

The act by MGrieL

е завладяващ мъжки парфюм с най-висок клас естествени съставки! Създаден по технология на отлежаване, всеки от компонентите е натурален и гарантира издръжливост.

 

Ароматът на величествен дървесен агар, кедър, листа от мента, комбиниран с мускус, се слива с кожата ви и допълва чувствената есенция. Остатъчните нотки на тютюн и кехлибарен Амбър, създават усещане за ненаситно привличане. Съставките са изработени от натурални масла с доказано световно качество. Това е БИО парфюм от серията "Четири елемента" - първият за България Био парфюм, който гарантира безопасност за вас и околната среда. Стъклената бутилка позволява да се презарежда с лекота, като същевременно се запазва качеството на съдържанието й и след това може да бъде предоставена за рециклиране.


Връхни нотки - Кедър, мента, кехлибар
Сърдечни нотки - Агар, червени плодове, Амбър, горски мъх
Базови нотки - кардамон, мускус, Тютюн, дървесна кора.


30мл.

ALCOHOL, GLYCERIN,  AQUA, CEDAR ORGANIC OIL, MINT ORGANIC OIL, AGAR OIL, AMBER OUD OIL, TABACCO ORGANIC OIL, MUSK, CARDAMON ORGANIC OIL, AMYL CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE,  CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL

 

Съхранявайте на тъмно и хладно място с температура под 25 градуса.
Оценка от експерта проф. Ада Байнова:
22.10.2019 г
Оценката на безопасността е извършена в съответствие с изискванията на Регламент (ЕО) (1223/2009).
Въз основа на наличната информация за въздействието върху здравето на ПАРФЮМА THE ACT и неговите съставки, той се счита за безопасен за потребителите, когато се използва при нормални и разумно предвидими условия. Не съдържа съставки от генетично модифицирани организми и наноматериали. Не съдържа компоненти, класифицирани като канцерогени, мутагени и токсични за репродукцията (CMR) от категории 1A, 1B и 2 съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 и Регламент (ЕО) № 487/2013.
Продуктът е регистриран по всички стандарти за вида си в ЕС.

CPNP -3188262


Дръжте далеч от деца.

Цена - 55.00лв.

bottom of page