top of page

Моника Господинова

Моника Господинова създава марката MGrieL fashion през 2010г. Тя е основен дизайнер на всички артикули, които бранда предлага, като влага индивидуален и креативен подход в работата си за своите клиенти. Мотивът за създаването на бранда е желанието на дизайнерката да представи модата на друго по-лично и чувствено ниво, в което тоалета да разказва история. Тя влага всички свои компетенции, за да превърне модата в истинско творчество, което да оставя следа.

Образование:

Завършва Националната Художествена академия, специалност Живопис и втора специалност "училищна Педагогика" през 2011г. с отличие.

През 2015г. приключва Магистърската си подгодготовка по "Детско-юношеска и училищна Психология" в СУ. 

Има квалификационен курс по психотерапия в Когнитивно-поведенческата парадигма, както и сертификат за работа с психологическия тест ТАТ.

Завършва успешно интензивно обучение в сферата на парфюмерийното производство, специалност "Парфюмни композиции" - Испания и Русия. през 2018-2019г.

Творчество:

Моника има 5 самостоятелни изложби и е участник в редица съвместни изложения в страната и Европа. 

Доброволческа дейност:

Организатор и инициатор е на Over ART - инициатива в подкрепа на българските творци, която е дала поле за изява на над 200 български автора, на общи и индивидуални артистични събития. 

Доброволец е при образователни занимания за деца лишени от родителска грижа. Дългогодишен член на жури към конкурса за хора с ментални увреждания "Неоткрити, красиви, надежди", за който с цялото си сърце и всеотдайност инициира финансово подпомагане по време на свои събития. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page