top of page
edda1eb86e093e30dfcdb5607d2bc7a7.webp

Четирите елемента

Огън

Огънят е стихия на твореца. Стимулирайки тази сила в себе си, Вие активирате потенциалът си за лидерство, водачество. Проявление на търсените от Вас нови решения, пътища и намирате правилният начин да привлечете хора около себе си. Блестите уверено и категорично със светлината на твореца.

Fire

Вода

Водата е магия, дълбинен потенциал, който носи знание, послание на най-чистото и сърдечното. Водата е и сълзата, която ни е направила по-силни през чувството, състраданието и емпатията. Стихията на водата е в грижата, изцелението, живеенето в потока на реалността. Понякога бурна, стихийна, но винаги съдържателна. Активирайки тази стихия в себе си, обръщаме поглед към другите през сърцето си.

virtual_wave.jpg.webp

Въздух

Въздухът е живота, който ни изпълва с всеки поет дъх. Ето защо стихията на въздуха е и свободата, неукротимата, вдъхновяваща, свежа свобода да полетим и носим вдъхновението със себе си. Стимулирането на този елемент в нас ни прави леки, приятни, наслаждаващи се на живота и всичко в него. Ние сме свежата компания, даващи поле на другите около нас да проявят най-доброто от себе си, през удоволствието и добротата. 

6B2730C8-B0D0-485F-A0618F3954CF58D8_source.webp

Земя

Земята е домът, в който всяко дърво и растение пуска корените си, за да бъде устойчиво и нахранено. Стихията земя е олицетворение на устоите, ценностите, уюта - за нас и другите. Тук са всички ценни метали, които вплитаме в огърлицата си от обаяние, устойчивост, доверие. Ние сме стълб и център на своята вселена с потенциал да градим бавно и методично, като всяка стъпка е корен.

Wilderness Fox_edited.jpg
bottom of page