top of page
  • MGrieL

Моника Господинова: Органичните парфюми са проява на висок клас живот и мисленеMGrieL fashion е модна марка предлагаща тоалети, аксесоари и първата серия  органични био парфюми за страната. Създадена е от Моника Господинова с над 10 години на модната сцена. Тя работи с отбрани кръгове, без да е под светлината на прожекторите, а продуктите и са обиколили цял свят със своите притежатели.

"Работата на твореца е да създава, другите, които избират продукта, неминуемо минават под светлините на важните за тях събития. Категорично мога да кажа, че стандарта на живот не е свързан с помпозност, а с личните ни избори и отношението към нас и света около нас. Това не се вижда по-ясно от притежателите на органичните ни аромати!"

Изборът на органичен парфюм е класа.

Природата в стъкленица е ненадминат комплимент към всяка търговска марка. Това ароматът, да е с над 85% естествен състав е изключителна значимост, защото съставките извлечени от природни ресурси са богатство, грижа и лукс. Технологията е много по трудоемка, сложна, а крайния продукт е ненадминат, защото растителните масла се развиват многократно приложени в парфюмната композиция. Така парфюмът е ценен не заради своят блясък и претенциозна опаковка, а заради съдържанието си.


"Като българска марка ние се стремим да затворим кръга на производство и ползваме предимно български суровини. Ценим труда на производителите и на преработвателите, а по този начин им даваме възможност за развитие на по-добри и екологични практики в работата си. Да, това не е евтино начинание, но никога не сме търсили и такъв резултат" - споделя Моника Господинова.


Това е и причината марката след кратка пауза да се завърне като пренася производството на крайните продукти в собствена база и то на територията на град Благоевград, това лято.


"Важно е това, което правим да носи максимална устойчивост. Мисията на компанията е да създава полезност и да дава шанс за развитие и просперитет."- казва дизайнерката.

Артикулите са достъпни през онлайн платформата и социалните мрежи на марката.


21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page