top of page
received_155316379644729.jpg

БИО парфюми - Четирите елемента

Натуралните ни парфюми се отличават с изключително чист състав, в който отсъстват всякакви парабени, животински продукти, петролни компоненти и други вредни за човека и природата съединения. Ароматните масла са с висока наситеност и са произведени от утвърдени лидери на европейски и български пазар. Стремим се да използваме български съставки до колкото местното производство позволява. 

Характерната особенност на Био парфюмите е тяхната деликатност при свързването им с кожата. Благодарение на естествените си компоненти, те не оставят филм, а се абсорбират. Това ги прави ненатрапчиви, а естествени. Препоръчваме за дълготраен ефект да пръскате върху дрехите и косата си - така аромата ще се задържи за по-дълго време!

The four elements35.jpg
The act
The%2520four%2520elements_edited_edited.
Inspire you
The four elements33.jpg
Morning dew
The four elements32.jpg
Ground chocolate

The act by MGrieL

е завладяващ мъжки парфюм с най-висок клас естествени съставки!

Това е БИО парфюм от серия "Четири елемента" - първият български натурален парфюм, който е вдъхновен от елемента Огън. Той е съставен от изцяло естествени съставки, които гарантират безопасност за Вас и околната среда.

Връхни нотки - Кедър, мента

Сърдечни нотки - Агар, червени плодове

Базови нотки - кардамон, мускус

 

30 мл.

 Натурални парфюми за мъже.

Linden.jpg

"Inspire you" by MGrieL

е изключителен Био дамски парфюм с най-висок клас съставки от серията "Четири елемента"  - първият български био парфюм, който отговаря на елемента Въздух. Съставен е от естествени, натурални съставки и гарантира безопасност за вас и околната среда.

 

Връхни нотки - мента, евкалипт

Сърдечни нотки - франжипани, бели средиземноморски цветя

Базови нотки - ванилия, мускус

 

30 мл.

Натурални Био парфюми за жени.

Аромат на деликатна момина сълза, комбиниран с мускус и екзотични подправки, се слива с кожата ви и ви допълва. От серията "Четирите елемента" - първият български био парфюм, който е вдъхновен от стихията Вода. Натуралните съставки с напълно естествен растителен произход, гарантират безопасност за вас и околната среда.

 

Връхни нотки - момина сълза

Сърдечни нотки - екзотични подправки, черен кардамон, ванилия

Базови нотки - бял мускус

45 мл.

Натурални Био парфюми за жени.

Ground chocolate by MGrieL е изискан дамски парфюм с най-висок клас съставки от серията "Четири елемента" - първият български био парфюм, който отговаря на елемента Земя и гарантира безопасност за вас и околната среда. Естествен, натурален, изящен, той е събрал в себе си натурални извлеци от растения!

Връхни нотки - канела, черен шоколад

Сърдечни нотки - червен портокал, какао, мента

Базови нотки - сладка ванилия, кора.

 

30 мл

Натурални Био парфюми за жени.

"Poetry" by MGrieL fashion е нов мъжки аромат, вдъхновен от величествената билка Липа! Натурален продукт с отлично качество, в алкохолна растителна среда. Завладяващ мъжки парфюм с топло билково ухание.

 

Върхови нотки - тревни, Липа

Сърдечни нотки - Липа, дървесно смолисти

Базови нотки - Египетски муск

30 мл.

bottom of page