top of page
Valeria.jpg
About Us

За нас

in Blog

MGrieL fashon е модна марка създадена през 2010г. от дизайнера Моника Господинова. Първите 7 години реализира множество модни колекции, генерален спонсор е на редица конкурси за красота и представя българският дизайн на няколко европейски  и световни подиума. През 2019 създава и произвежда първата линия Био парфюми за страната.

 

Био парфюмите се отличават с естествения си състав от напълно чисти, естествени растителни компоненти. Натуралните масла се извличат чрез специална технология, която запазва ароматът богат и автентичен. Липсата на каквито и да било синтетични продукти, прави нашите парфюми абсолютно безвредни за кожата и околната среда. В контакт с кожата естествените есенции изграждат естествен аромат в симбиоза с тялото, който описва истинската Ви природа.


Защо създадохме аромати, вдъхновени от четирите елемента? Защото вярваме, че всеки от нас носи проявлението на един от елементите във Вселената и трябва да се хармонизира с личния си потенциал, за да развие способностите си. Вдъхновението, което носи и енергийният потенциал на всеки един от елементите, е набор от дарове от Вселената, с които можем да живеем живота си с лекота. Приемайки личната си сила, за нас е много по-лесно да развием останалите елементи в нашата енергийна същност.

Днес може да откриете при нас и производство на пълна гама текстил за дома, ресторанта и хотела.

Teachers

БИО парфюми - Четирите елемента

The four elements35.jpg
The act
The%2520four%2520elements_edited_edited.
Inspire you
The four elements33.jpg
Morning dew
The four elements32.jpg
Ground chocolate

The act by MGrieL

е завладяващ мъжки парфюм с най-висок клас естествени съставки!

Това е БИО парфюм от серия "Четири елемента" - първият български натурален парфюм, който е вдъхновен от елемента Огън. Той е съставен от изцяло естествени съставки, които гарантират безопасност за Вас и околната среда.

Връхни нотки - Кедър, мента

Сърдечни нотки - Агар, червени плодове

Базови нотки - кардамон, мускус

 

30 мл.

 Натурални парфюми за мъже.

"Inspire you" by MGrieL

е изключителен Био дамски парфюм с най-висок клас съставки от серията "Четири елемента"  - първият български био парфюм, който отговаря на елемента Въздух. Съставен е от естествени, натурални съставки и гарантира безопасност за вас и околната среда.

 

Връхни нотки - мента, евкалипт

Сърдечни нотки - франжипани, бели средиземноморски цветя

Базови нотки - ванилия, мускус

 

30 мл.

Натурални Био парфюми за жени.

Аромат на деликатна момина сълза, комбиниран с мускус и екзотични подправки, се слива с кожата ви и ви допълва. От серията "Четирите елемента" - първият български био парфюм, който е вдъхновен от стихията Вода. Натуралните съставки с напълно естествен растителен произход, гарантират безопасност за вас и околната среда.

 

Връхни нотки - момина сълза

Сърдечни нотки - екзотични подправки, черен кардамон, ванилия

Базови нотки - бял мускус

45 мл.

Натурални Био парфюми за жени.

Ground chocolate by MGrieL е изискан дамски парфюм с най-висок клас съставки от серията "Четири елемента" - първият български био парфюм, който отговаря на елемента Земя и гарантира безопасност за вас и околната среда. Естествен, натурален, изящен, той е събрал в себе си натурални извлеци от растения!

Връхни нотки - канела, черен шоколад

Сърдечни нотки - червен портокал, какао, мента

Базови нотки - сладка ванилия, кора.

 

30 мл

Натурални Био парфюми за жени.

Contact

За връзка с нас

MGrieL Fashion
MGrieL JO GO LTD

Tel: +359899409156

Email: mgrielmoda@gmail.com

Thanks for submitting!

bottom of page